Pissdag!

Herregud, vilken dag det har varit.

Vi började i kampot där vi skulle ta minibuss till vietnamesiska gränsen och vidare till Ha Tien för att ta färjan till Phu Quoc. Allt gick smärtfritt men att komma över gränsen tog lååååång tid. Självklart så lång tid att vi missade färjan till Phu Quioc med 5 minuter. Vi hade bokat biljett från Kampot till Phu Quoc och busskillarna var förtvivlade. Desperat försökte de vinka tillbaka båten till piren men utan lycka..

Vår hotelreservation, som vi har ägnat mycket tid till, som var fruktansvärt svår att få till började idag och vi var illa tvugna att ringa och säga att vi kommer först imorgon. Eftersom att vi inte har turen på vår sida tog de bort hela reservationen och vi står nu utan hotell imorgon. Den sista färjan från Phu Quoc till fastland går innan vi hinner komma fram till ön vilket betyder att vi är fast på ön imorgon. Vi ville ta den tidiga färjan (det går bara två per dag) imorgon men den båten har gått sönder. Vi har sådan otur.

Hoppas vi har turen på vår sida imorgon, annars får vi sova på stranden eller något.

Amanda

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars er! Men det här bidrar bara till att göra resan mer äventyrlig även om det känns surt när det sker. /Cina

2011-01-20 @ 20:34:02
Postat av: Rebecka

Lycka till!

2011-01-21 @ 16:18:51
Postat av: Julia

Tur att det är varmt och skönt att ni kan sova på stranden iaf om det skulle skita sig :)Här är det minusgrader och blåsigt som bara den, men vi trivs. Hoppas det löser sig för er! Kram

2011-01-21 @ 19:10:05
URL: http://fransochjulia.blogg.se/
Postat av: Daddy Cool

Lite otur är väl egentligen nästan normalt där ni är, eller? ;-) Men vilken lycka att få resa ihop och uppleva allt detta (oturliga) även om det inte alltid går enligt planerna.

Och det är klart att det löser sig på ett eller annat sätt. Om inte annat så blir det ju en riktigt bra historia och ett kul minne efteråt, eller hur?

2011-01-21 @ 19:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0