Skyskrapslarm och Vietnamgubbe

Hej hej igen dar hemma i Sverige!
NU sitter vi har igen, pa bottenvaningen i vart lilla mysiga hostel.
Idag har vi pa rikigt forsokt fa jetlagen ur kroppen och anpassa oss till den thailandska tiden. Darfor satte vi klockan tidigt, vaknade lite mindre utsovda an vad man helst hade onskat. Men vad gor val det? Vi ar ju i Bangkok!

Dagen borjade med ett besok pa vietnamesiska ambassaden och nagra vandor mellan den lilla vietnamesiska gubben, bakom den inburade disken, och skrivborden med fastlimmade pennor. Flera ganger fick vi andra och lagga till saker till var ansokan, som tillslut var ett business-visum med 3 manaders vistelse och en arbetsbas fran Radisson Blu i Hanoi (finns det ens ett dar) - allt enligt gubben bakom diskens forslag. Vi kande att detta hade gatt lite over styr, och borjade bli lite dyrt. Pricet skulle hamna pa ca 4500 bath, alltsa ungefar 1125kr, per person!
Vi har darfor planerat om lite, och nojer oss med ett turist visum pa 1 manad, som vi skaffar vid nasta bangkoktur.

Efter denna provning av vart talamod satte vi oss pa starbucks, som lag i en av de hogsta byggnaderna i Bangkok (fast pa bottenplan). Vi bestamde oss for att ta en tur upp i skyskrapen, men planerna fick vi andra, nar skyskrapan startade sin brandovning i samma sekund vi gick mot hissarna. Inte mycket annat att gora an att ge sig darifran. 

Hoppas allt ar bra med er dar hemma! Vi har det i alla fall bra, fast jag har fatt ett ratt coolt myggbett pa benet!
Kram kram
/Hannes

Kommentarer
Postat av: Mormor Birgitta

Hej!

Det här är en hälsning till er från mormor Birgitta, som just fåt era "rapporter" upplästa i telefonen. Hon uppskattar verkligen att kunna följa er resa och ni skriver så trevligt. Hon önskar er en härlig solsemester, när ni lämnar Bangkok!

2010-11-13 @ 11:39:52
Postat av: Rebecka

Hur gåååår allt?

2010-11-16 @ 19:08:58
Postat av: faster Birgitta

Hej Hannes och Amanda!

Kul att "följa med er" på Thailandresan.

Ni kommer att få mycket erfarenheter, både pos och neg. Bra att höra att ni har attityden - never give up.

2010-11-18 @ 20:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0