Vi ar riktigt mora..

Vi vet! Vi har verkligen varit daliga pa att skriva i bloggen, men nu far ni i alla fall ett inlagg.

Julen var rolig, vi at finmiddag och sedan drog vi ut pa party. Efter nagra happyhourdrinkar, som for ovrigt kostade typ 17 kronor styck, sa var vi pa G. Vi borjade och slutade parta pa discot vid varat hotell eftersom att det var dar det var mest drag. Men innan vi kom fram till att det var bast dar gick vi till en annan strand som ligger en 6 minuter bort. Nar vi kom dit kom vi fram till att det var battre drag hos oss och shit! klcokan var 23.56!! 4 minuter till det skulle bli fyrverkerier och man skulle tanada eld pa en merrychristmas-grej. Hurtiga som vi ar sprang vi asfort, barfota langs stranderna, bort mot varat hotell och sag hur det tande pa alla grejer. Val framme var vi jattesvettiga och da var det bara att inta dansgolvet. Roligt och lika roligt tyckte nog de 10 bogarna fran bangkok som vi dansade med. De var grymma pa att slappa loss och vi hade en rolig kvall. Dagen efter blev mest till att ligga i koma pa stranden efter drinkarna, hannes var pigg men jag var trott.

Pa koh samet sag vi manga intressanta personer, en jattebrun anorektisk dam som gick pa stranden med vikter runt handerna eller pasar med ananaser, en gammal hippie med tajta leopardbadbyxor, tva stockholmare varav en pluggar nagot marknadsaktigt i bangkok, tva amerikanskor som gav oss adressen till deras pappa som bor i hong kong som vi skulle maila till om vad som maste goras i hong kong och sa.. Plus lite fler.. Och massa hundar!


Sedan har vi bara legat och jast pa stranden i over en vecka sammanlagt.. Last bocker, lyssnat pa p3 dokumentar och p3 christer pa podradion och tagit lite fruktshakar. Haha, vad konstigt det lat pa svenska..

Och nu ar vi tillbaka i bangkok sedan igar tror jag. Igar kvall gick vi till favorithaket vid hualampong station och tanten som ager det belv jattegald att vi kom tillbaka igen och hon gick fort fram och kramade oss hart och kallade oss for " my daughter" och "my son". Hon ar urcool!

Idag har vi handlat lite klader langs den hippa gatan vid MBK, kommer inte ihag vad den heter, dar kopte jag en langklanning. Och just det, vi har aven besokt carrefour idag. Dar kopte jag en stor mystroja for ca 50 kronor om det blir kallt i slutet av februari, hahaha, nar vi aker in i kina samt ett par ballerinaskor for 25 kronor.

Ikvall ska vi nog till nagon skybar hade vi tankt oss och det ar darfor som jag kopte lite finklader idag. Hostelet som vi bor pa har hyffsat mycket folk nu men de flesta ar trakiga och slanger grejer i golvet mitt i natten sa att man vaknar massa ganger. Men den varsta historian om backpackinglivet horde vi nog igar.. Det var tva finnar som har varit i Laos i en manad. De hade kopt flygbiljetter hem den 22:a december for att fira jul hemma och de hade inte alls mycket pengar att leva pa. I Laos blev tjejen i sallskapet ranad pa alla vardesaker, och darmed passet och kreditkort. Laos har ingen finsk ambassad sa de fick kontakta den tyska ambassaden och krangla for att forsoka fa tilltrade till thailand igen eftersom att hon nu var visumlos. Efter manga om och men kom de till thailand, utan pengar och forsent. Flyget hade gatt. De fick lana massa pengar for att kopa de dyra biljetter hem till finland fran bangkok och snalla som de ar pa varat hostel fick de bo gratis har. Sjysst va? Vi skulle ocksa dra den historian... Men imorse akte de hem till finland men de verkade ganska forstorda. Och tjejnen sag faktiskt ganska laskig ut..

Vi traffade en gammal backpacker pa carrefour idag som dissade alla de lander som vi ska till i princip. Vilken gubbe! men han forsokte nog ge oss lite tips i alla fall.. Men han verkade inte alls gilla Vietnam. Men vi lyssnar inte langre pa nagon ,alla sager sa olika och det basta ar att vi far uppleva det sjalva snart.

Sa kan det ga! Vi ska lagga ut bilder nagon dag men det ar lite bokigt... Da maste vi ju hamta usblasaren for sdkort och da maste man ju ga upp pa rummet.. haha

Forresten, TINA OCH BORJE KOMMER TILL PEKING! detta tycker vi ar grymt! och vi ar verkligen valdigt forvantansfulla! wiiiiehiiiiie! vi ska allt planera in massa att gora.

See yo soon!
Puss, Manda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0