Phi phi (fagel!)

God morgon!

Det har varit var tredje natt pa Phi Phi och idag valkomnades vi med sporegn pa morgonen. Jippie! Men vi overlever, idag far det nog bli internet, lasa bok pa cafe och kanske ta en massage. Vi har anda gjort ganska mycet pa on trots att det har varit lite halvt kasst vader.

Vi hade bokat tva natter pa ett fint hotell som ligger precis lite utanfor sjalva patryomradet pa phi phi (Det hette P.P Casita) men det kanke var lite overkill sa vi bestamde oss att inte ta mer an tva natter dar utan att fortsatta och ta tva natter pa ett annat stalle. Sa i natt och imorgon natt har vi ett annat gusethouse som ar ganska mysigt, mycket billigare med 50 tv-kanaler. Inte for att vi kollar sa fruktansvart mycket men anda :)

Som hannes har namnt traffade vi pa Karin och Sandra ute pa gatan var forsta dag har och vi bestamde att vi skulle traffas senare pa kvallen och kaka middag, trevligt trevligt.

Andra dagen tog jag och hannes och hyrde en kajak eftersom att vi hade hort sa gott om det fran Specko (for alla som itne vet sa kallar jag min syster for Specko) och vi borjade paddla pa. Vi paddalade till monkey beach och sag lite apor och den kritvita sanden. Fint! Nar vi sedan skulle vidare, och paddla over lite oppet hav borjade det blasa och vi insag att vi var tvugna att paddla tillbaka eftersom att det var stark motvind. Sedan tror jag att det borjade regna, men det var mysigt den tiden vi hann vara ute! Sedan hamnade vi nog vid var pool i regent och laste bok.

Dag Tre var igar och da bestamde vi tillsammans med Karin och Sandra att vi skulle ut pa en snorkelingtur. Vi tog en speedboat som skulle ta med max 8 personer men vi blev 12. 2 stycken var kanadensare och hade med sig massa ol, dessa tva var ocksa valdigt tontiga. Resten var lyxiga mellanosternbrudar och killar som posade i med sina guldklockor och sma bikinis pa ALLA tankbara satt, herregud. Och sa var det vi fyra da. Dykningen var bra och vi sag 5 HAJAR! de var faktiskt valdigt stora, de maste ha varit langre an en meter, minst! Asgrymt. Sedan forsatte resan till olika sma laguner och till slut Maya beach. Dar skulle vi vanta i 1 och en halv timme pa stranden och grejen var att det borjade mulna pa och blasa och vi ville upp i baten och ata frukt och ta vara handdukar men istallet var vi tvugna att vara kvar pa stranden och ata frukten. Det var kallt och lyxbrudarna borjade bli sura. Efter en och en halvtimme fick vi ga upp pa baten och byta om och antligen fick vi fyra sitta langst fram dar de andra hade ockuperat satena hela tiden. De var forst upp i baten och forst ur baten, visst, det ar bara att kno sig fram. I alla fall, val uppe pa baten korde de langre ut sa att vi kunde vanta in solnedgangen. Detta ville itne lyxbrudarna och kanadensarna sa de forsokte fa oss att aka tillbaka. Nej! takte vi och ville fa det vi betalat for. Vi fick se en halv solnedgang och sedan drog vi tillbaka till PhiPhi. Haha, nu borjade resan... Det var fruktansvart stora vagor mellan Maya Beach och Phi phi vilket gjorde att var lilla spedboat holl pa att slas sonder, kaptenen sag forskrackt ut nar han forsokte kora forbi vagorna medan vi mest skrattade och fosokte sitta kvar langst fram i baten. Jag har aldrig varit med om sa stora vagor nagonsin men det var ett aventyr.

Dag fyra ar idag och det regnar och ar gratt. Chilldag blir det och imorgon drar vi nog till phuket.



Resan fran hotellet pa Koh Lanta till farjan, Blott!!
   


Monkeybeach, och tvattakta turister ar vi!:)






Visst ser vi ut att ha det gott?
Puss par er!
/ Amanda


 


Kommentarer
Postat av: Daddy Cool

Vilken fin bild på er två. Härligt ni verkar ha det, och tänk vad mycket ni får vara med om-det är ju inte alla som får se mellanösternkillar med guldklockor och små bikini ;-)

2010-12-01 @ 08:05:54
Postat av: Rebecka

Hahahahahahah! Kul att ni tagit precis samma bild som vi, antar att det var medvetet. Ni är väl för söta ni! :D

2010-12-01 @ 09:08:44
Postat av: Klara

Det ser toppen ut små pepparkakor, jag får nöja mig med pepparkakor med lite kristyr och två decimeter snö! Ta hand om er, puss K

2010-12-01 @ 18:43:02
URL: http://klaralinnean.blogg.se/
Postat av: Tina

Stanna kvar på stranden..........vi är på väg!!!!!!!

Vi har i alla fall bra lust att komma efter. I morse var det nästan -20 grader på Bohusgatan. Så vi verkligen ett vinterlandskap. Kylan ska hålla i sig så vi hoppas på ett vintrigt Käringön på lördag. Då kan ni tänka på oss när viblir serverade deras special lutfisk - hahaha!

Fortsätt ha det bra och njut hälsar Tina och Börje

PS. Hälsa Karin från oss

2010-12-01 @ 21:51:58
Postat av: Karin

fina bilder! :D hamtat er fran den galna batresan? haha! hoppas att allt ar bra med er och att ni far det bra i chiang mai? bungyjump?!

kramar

2010-12-09 @ 16:02:24
URL: http://rambling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0