Pa moped langs bergen i Chiang Mai.

Nu har vi anlant till Chiang Mai. Eller rattare sagt anlande vi igar efter en 16 timmars lang tagresa fran bangkok. I bangkok hade vi kopt en minipc med en externdvdspelare, som vi ar asnojda med. Eftersom att det finns manga olika cafeer och sant med free wi/fi (gratis internet) sa ar datorn en raddare. Plus att vi har kollat pa Little Britain som vi kopte i Bangkok, haha.

Chiang Mai ar lugnt och fint, i alla fall inne i gamla stan dar vi bor. Var forsta natt blev pa ett stalle som ser ut som ett schaskigt motell i USA men det var billigt och vi ville bara lagga av vara grejer efter den langa resan. Sedan gick vi fort ut pa stan och hittade ett mycket, mycket fint gasthus som heter The Britania. Tjejen som jobbar har ar underbar och hjalper oss med allt och hon ar sa snall. Det basta med detta stallet ar att de har en liten hundvalp pa 3 manader som vi myser med hela tiden. Ja, vi saknar Frido jattemycket och maste ha nagot substitut men ni far beratta for frido att vi har henne som bakgrundsbild pa datorn.

Igar gick vi pa den kanda sondagsmarknaden som ar jattestor och vi fick aven med ett tempelbesok. Det bor namnas att det finns tempel i vartenda horn i Chiang Mai men det gor det mysigt.

Idag har vi gett oss ut pa vagarna och det var inget enkelt korande. Pa en moppe satt coola hannes och styrde och en nervos Amanda bakom och forsokte luta sig med i de superskarpa svangarna upp for bergen. Ju langre upp man kom desto kallare blev det, vi akte in i regnskogen.. det var haftigt och utsikten uppe fran berget var helt fantastisk! Ont i rumporna akte vi vidare upp i berget till ett kant tempel dar ingen hade respekt for sjalva templet och dess anhangare. Men det var vackert och dar var aven utsikten toppen. Vi bestamde oss for att ta oss ner igen och vi klarade oss genom stan utan skador. Det ar haftigt att aka moped har men laskigt, da vi gjorde som thailandarna och slingrade oss forbi de langa koerna med bilar och stallde oss langst fram. Tur att jag aker hit med Hannes och att han har attityd nar han kor, for jag hade inte fixat det. Vi lamnade in moppen efter var tur for vi kande inte for en tur imorgon eftersom att det ar sa frutkansvart dalig trafik har. Det var ett aventyr som vi alltid kommer att minnas!

Imorgon blir det att aka till regnskogen och gora detta:



haftigt va? rapport kanske kommer imorgon.
Nu ska vi ata middag och ta en drink och fira att det ar lucia. Forresten, VI VILL HA MER KOMMENTARER!

Puss! Amanda

Kommentarer
Postat av: Daddy Cool

2010-12-13 @ 13:35:36
Postat av: Rebecka

Oooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cooooooooooooooooooooooooooooooolt, jag vill också åka linbana! Linbana är världens bästa uppfinning!!!! Jag ska på Luccegasque, så nu ska jag göra mig snygg! Tjalalalaaaa!

2010-12-13 @ 15:26:26
Postat av: Brita

Glad Lucia! :D

2010-12-13 @ 21:44:51
URL: http://roadchoice.blogspot.com/
Postat av: Daddy Cool

Hmmm, förra inlägget skickades av sig själv-nytt försök nu: Har ni tid så lägg gärna upp lite bilder från linbaneövningar och Chiang Mai. Linbana verkar kul-Täcker era livförsäkringar detta?

Väderrapport hemifrån: -6.6 grader, mulet och kyla som går rakt genom kläderna. Ha det kanonbra bägge två!

2010-12-14 @ 09:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0