Nervigt.

Alla dessa beslut som ska tas hela tiden.

Vi har börjat tröttna pa chiang mai nu efter 6 nätter eftersom att allt som finns att erbjuda ar dyrt. Vi ar mycket glada over att vi tog linbanan och det var askul. Igar var vi pa Chiang Mai Zoo som luktade massa bajs!! Vi gick runt jattelangt och de3t var verkligen bra traning for oss men vissa djur hade det nog inte sa bra. Vi sag manga olika djur, giraffer, elefanter, apor, noshorningar, flodhastar som var urackliga, lejon, vit tiger, zebror, pingviner, uttrar, koalor, leguaner och massa andra sma och stora djur. Pa kvallen drog vi till bargatan, haha om man ens far kalla det bargata, dar vi tog varsin hamburgare och en stor stark. I forsok att hitta nagon rolig bar sa gav vi upp, chiang mai ar inte riktigt partystallet. kanske ska tillagga att det regnade igar.

Idag har vi inte gjort mycket, himlen ar gra och det ar faktiskt ganska kallt.. runt 20 grader. Vi har suttit vid datorn och skrivit cv och last i vara guidebocker. Vi funderar pa att ga och ta fotmassage lite senare idag och det blir det nog. Annars har vi nog kollat in det mesta i staden, templena ar valdigt lika varandra och vi har varit uppe i bergen. Nu langtar vi till Koh Samet, dar det inte heller ar sa mycket liv men desto mera strand och forhoppningsvis sol. I och for sig visar vaderapporten pa regn men vi orkar inte bry oss langre. Vi ar ju vana.. Sa snart ar det jul och da ska vi unna oss en stor middag pa koh samet! Ah, jag langtar. Har ar vara ny kompisar fran sondagsmarknaden. De ar jattesnalla och aven om ni inte ser vad det ar sa ar de coola.

De sista dagarna har vi inte gjort sa mycket aktivit, forutom zoot, men desto mer tjot. Vi har diskuterat job och sarskilt vart vi ska plugga nar vi kommer hem. Vi ar fruktansvart peppe pa Uppsala nu efter att vi har sett att bada tva kommer in dar. Men det ar jobbigt att inte kunna gora nagonting at det har. Vi pratar om det hela tiden och blir mer och mer nerviga, men det blir nog bra.

Vi forsoker aven att overtala Tina och Borje att mota oss i kina i slutet av mars och sedan sa aker vi hem tillsammans med dem. Hoppas, hoppas, hoppas! Det hade varit valdigt roligt.

Nyar blir i bangkok och vi har last pa att over 200.000 manniskor samlas varje ar vid world trade center, center plaza, sa det blir dar vi kommer att vara. det ska vara olfestival, stor scen och massa roligt. Hoppas att det bor nagra roliga pa Cozy Place, dar vi ska bo igen, sa att vi kan joina pa nyar.

Den 2:e januari drar vi till kambodja, efter den 20:e januari ska vi vara i Vietnam, innan den 20:e februari ska vi vara ur vietnam och inne i kina och i slutet av mars hoppas vi mota foraldrarna Lantz i peking.

Snabba puckar! men desto segare nu.
Puss! Amanda

Kommentarer
Postat av: Daddy Cool

Hej på er båda! Vad är det för "kompisar" på bilden? Jag tycker det ser ut som blommor?

Jaha-Uppsala! Varför inte. Det är ju en mysig stad. Står ni i kö för studentrum där?

Hoppas ni får det riktigt bra på Koh Samet nu! Även om det regnar ibland är det skönt därnere. So long!

2010-12-18 @ 10:31:26
Postat av: Kerstin Hm

2010-12-18 @ 13:46:09
Postat av: Kerstin Hm

Åh, vad skönt ni verkar ha det, så mycket at se och göra.... Här snöar det idag, då önskar man sig verkligen till sol och värme!

Önskar en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Kerstin, Henrik, Johan

2010-12-18 @ 13:52:03
Postat av: Maddo

Men men.. linköping då? :( Iofs kanske inte jag heller hamnar där, vem vet! Den 2 januari åker jag förövrigt också, fast till Ghana, så då befinner vi oss typ på samma breddgrad!! (man får ju vara glad för det lilla i såna här tider)

Ni är fett modiga som vågar er på sån där linbana förresten, verkar skitkul, underbart och vackert, men kanske att jag personligen hade stannat på plattformen..



Hoppas ni får ett fortsätt strålande Asienäventyr!

Puss och Kram från Maddepadd!

2010-12-18 @ 15:00:17
Postat av: Gun-Britt o Bengt

Hej Amanda o Hannes Det år roligt att höra i från er under resan Linbanan var häftig Här har vi en massa snö Det har snöat i flera dagar Här hemma är det bara bra men kallt Det har varit 20 kallt Nufår vi sluta för denna gång och önskar er en riktig

GOD JUL ett gott Nytt ÅR Hälsningar Mormor Morfar

2010-12-18 @ 19:40:28
URL: http://bangkoktobeijing.blogg.se/
Postat av: Karin

later som en riktigt cool och annorlunda nyar!

2010-12-19 @ 07:18:37
URL: http://rambling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0